Wednesday, 16 November 2011

MISS YOU BEBEHHH..~~bestfriend

meh sini.~~
nk cite pasal bestfriend titew..
myfirst bestfriend NIK IZWA NADIRAH..just call her nikk..
mase kawan dengan dia memang best gile..
1 kepala lah katekan...
bile bab bab gelak bgy kat kiteorg...
kihkihkihkhihkhihhkk..
kami kaki GELAK.~~
second bestfriend FARAH FARHANA..
name dia pon farhana kihkihkih... dialah org pertama yg aku gelar KEMBAR NAMA.~
kembar jugak kan.?! dia NERD cikit mase masuk kolah rendah kat kelas 6 b..(farah sorry hee)
sume benda ta thu.. maklumlah anak polis.. sume benda terkawal kihkihkih(farah again sorry)
my third bestfriend SYAIRA HAZRA..
ni pon same macam nik...
satu kepala dgn aku..
gelak bgy kat kiteorg..
gelak samapai ta ingat dunia.. kihkihkih..
tapi dia ni kolo tgh mara jgn ckp gan dia menyakitkan aty... kite ckp gan dia macam ckp dgn TIANG..
hahahaaahhahaaa....
TAPI sayang sume bestfriend tinggal kan aku..
sedih nyer..
NIK and FARAH aku miss korank gila gila ...
bila nak jumpa?
syaira pulak nanty tahun depan ko nak tgglkan aku dah..
aku nk duk gan sape?
mesti aku akan miss kau,,
dalah pindah kat melaka...hurrmm kolo aku p sane.. aku singgah tutti frutti kakak kau tuh kite jumpe kat sane kay?
pape hal thanks sebab layan aku yg gila gila..
thanks NIK , FARAH , SYAIRA...
hope korank jgn lupe aku yeee?
syang u all...

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.