Friday, 23 December 2011

sakit tahu tak?!

tolong ..
aku  tahu kau ta sudi nak layan aku kan?!
so ta perlu lah layan lepas ni..
and aku ta kan dtg kat kau kay..
sekian terima kasih ..
 Bhoiii

Wednesday, 21 December 2011

sakit hati !

kau ni jahat dohh...
aku benci kau sangat2 !!
jangan harap aku nak tegur kau lagi lepas ni..!!
pi mampus kau lah nak cakap aku ape.!
aku BENCI kau ..
i hate you very much!
stupid!

Tuesday, 20 December 2011

cuti cuti cuti

wadushhhh.~~
boring nyer cuti sekolahh ..
ta taw nak wat pe kat umah nie
da boringg asyik oN9 jee
tapi kolo tak oN9 pon boringg..
HAHH...
macam mana tuh?
ahahhaha
BTW lame ta updated blog sebab lupe pass akhaahka..
nasib ade simpan kat phone kikiiikkkii..
and macam mana cuti?
best? korang pergi jalan kat mane je?

Wednesday, 16 November 2011

MISS YOU BEBEHHH..~~bestfriend

meh sini.~~
nk cite pasal bestfriend titew..
myfirst bestfriend NIK IZWA NADIRAH..just call her nikk..
mase kawan dengan dia memang best gile..
1 kepala lah katekan...
bile bab bab gelak bgy kat kiteorg...
kihkihkihkhihkhihhkk..
kami kaki GELAK.~~
second bestfriend FARAH FARHANA..
name dia pon farhana kihkihkih... dialah org pertama yg aku gelar KEMBAR NAMA.~
kembar jugak kan.?! dia NERD cikit mase masuk kolah rendah kat kelas 6 b..(farah sorry hee)
sume benda ta thu.. maklumlah anak polis.. sume benda terkawal kihkihkih(farah again sorry)
my third bestfriend SYAIRA HAZRA..
ni pon same macam nik...
satu kepala dgn aku..
gelak bgy kat kiteorg..
gelak samapai ta ingat dunia.. kihkihkih..
tapi dia ni kolo tgh mara jgn ckp gan dia menyakitkan aty... kite ckp gan dia macam ckp dgn TIANG..
hahahaaahhahaaa....
TAPI sayang sume bestfriend tinggal kan aku..
sedih nyer..
NIK and FARAH aku miss korank gila gila ...
bila nak jumpa?
syaira pulak nanty tahun depan ko nak tgglkan aku dah..
aku nk duk gan sape?
mesti aku akan miss kau,,
dalah pindah kat melaka...hurrmm kolo aku p sane.. aku singgah tutti frutti kakak kau tuh kite jumpe kat sane kay?
pape hal thanks sebab layan aku yg gila gila..
thanks NIK , FARAH , SYAIRA...
hope korank jgn lupe aku yeee?
syang u all...

Monday, 14 November 2011

my life.

tadi abgg zul ajak g umah opah dia..
and kat sana ade swimming pool..(sye jarang cikit mandi smming pool nie soo bile ade peluang mesti pege)
then aku call mama tanye bley ke tidak mama bgy..
tapi yg sedihnya abah ta bagi.!!
sedihhh..
pastu duk umah tak thu nak wat ape?
layan cd kartun doraemon..
kihkihkihkih..
cam budak budak kan kan??
benci betol..
hihihihihiihhhhh...
tadi bru pas main kucing kucing kesayangan ku..
pipang gan g -mok..(pipang tuh name dia sebenarnya capang)

Sunday, 13 November 2011

tutti frutti

yehaaa..~
semalam dpat jugak merasa tutti frutti..
mama belanjee. kihkihkhihhh..
mahal? boleh tahan lahhh..
ikut lah kolo korank amik byk lgy mahal lahh..
if amik cikit maka murah dia hahaaa...
sedap nya tak terhingga hahaaa.~~
thanx abah mama..
love you.. <3

baru disini :)

hye theree.~~
i'm new here ..

i hope you can teach me how to use this .~